Per Nikolaj Bukh

Rådgivning og konsulent-virksomhed

Jeg varetager løbende forskellige former for udviklings-, rådgivnings-, og forskningsopgaver. Der kan være mange måder at organisere sådanne opgaver på, spændende lige fra deltagelse i advisory boards og bestyrelsesarbejde over almindelige konsulentprojekter til deciderede kontraktforskningsprojekter.

Læs mere

Kurser og konferencer

Jeg holder ofte foredrag og indlæg i både private og offentlig virksomheder, på seminarer, gå-hjem-møder etc. og bidrager til efteruddannelseskurser og erhvervsrettede konferencer. Gennem årene har jeg holdt flere hundrede indlæg om de emner, som jeg forsker i, eller hvor jeg har særlige kompetencer f.eks. i brugen af bestemte ledelsesteknikker og -metoder.

Læs mere

Udvalgte arrangementer

Temadag om effektbaseret økonomistyring

Effektbaseret styring er fremtiden i den offentlige sektor, men hvad er det egentlig? Hvad er potentialet og hvad kræver det? Arranger en temadag for både ledere og økonomifolk internt i kommunen. Jeg har afholdt åbne temadage for deltagere fra mange dele af den offentlige sektor - og temadage i enkelte kommuner. Sæt fokus på, hvordan der skabes en ny og effektiv styring, så ambitiøse faglige mål kan nås samtidig med at budgetterne overholdes ved anvendelse af effektbaseret økonomistyring.
 

Har I brug for en ny skoletildelingsmodel

Overvejer din kommune at ændre økonomistyringen på skoleområdet? På dette nye kursus får du viden om, hvordan tildelingsmodeller kan konstrueres, hvilke valg man kan tage, og hvordan de tilpasses i praksis.