Temadag om effektbaseret økonomistyring

Effektbaseret styring er fremtiden i den offentlige sektor, men hvad er det egentlig? Hvad er potentialet og hvad kræver det? Det vil vi sætte fokus på, når COK den den 20. april 2022 afholder temadag for ledere og specialister om effektbaseret økonomistyring. Alle, der interesserer sig for ledelse og styring kan deltage. Fokus er at skabe en ny og effektiv styring, så ambitiøse faglige mål kan nås samtidig med at budgetterne overholdes ved anvendelse af effektbaseret økonomistyring.
Skrevet den 18.02.2019
Temadag om effektbaseret økonomistyring

Læs det fulde program - eller se mere på COK's hjemmeside. Temadagen tager udgangspunkt i bogen Strategi og styring med effekter, som jeg udgav i juni 2018 sammen med Karina Skovvang Christensen.

Formålet med dagen er, at give indblik i, hvad det indebærer og kræver, samt hvordan effektbaseret økonomistyring kan implementeres i kommuner. Se yderligere information på LinkedIn.

Temadagen har været afholdt flere gange tidligere og indtil nu har mere end 300 ledere, økonomikonsulenter, specialister m.v. deltaget med stort udbytte. Læs f.eks. den artikel Flemming Andersen fra EG har skrevet om sine erfaringer med temadagen. Læs også, hvad Områdeleder for Hjemmeplejen & Hjemmesygeplejen i Furesø Kommune, Carina Holst-Christensen og lønbudgetkonsulent Allan Ploug Jepsen fra Furesø Kommune fik ud af at deltage på temadagen.

Jeg har medvirket i en serie på 6 film, der er udgivet på samfundsdesign.dk, og kan ses herunder. Samlet set giver de en præsentation af, hvad effektbaseret styring drejer sig om