Vil du have en ph.d.-grad i økonomistyring?

Vi søger en dygtig og engageret ph.d.-studerende til et forskningsprojekt om økonomistyring i pengeinstitutter.
Vil du have en ph.d.-grad i økonomistyring?

Er du fagligt dygtig, ambitøs og interesseret i økonomistyring, så er du måske vores nye kollega. Stilingen er åben for både nyuddannede kandidater, kandidater med erhvervserfaring – og studerende, der til sommer stadig mangler ét år studie. 

Projektet er finansieret af BIG Fonden, der er stiftet af BankInvest. Projektet gennemføres som et uafhængigt forskningsprojekt ved Institut for Økonomi & Ledelse, Aalborg Universitet. Projektet har professor Per Nikolaj Bukh og lektor Niels Sandalgaard som projektledere.

Stillingen har ansøgningsfrist den onsdag den 1. juni 2019, og er ledig til besættelse den 1. august 2019 eller snarest derefter. Udgangspunktet er, at ph.d.-forløbet er et 3-årigt forløb (5+3-ordning), men hvis du er i gang med din kandidatuddannelse og først er færdig i sommeren 2020, har du også mulighed for at søge stillingen, idet der også er mulighed for en såkaldt 4+4-ordning. 

Du får en central og selvstændig rolle i projektet, du vil få spændende faglige udfordringer, og du vil kvalificere dig til karrierestillinger i det private erhvervsliv såvel som på universiteter.

Læs mere i den udvidede projektbeskrivelse eller se det kortfattede stillingsopslag på Aalborg Universitets hjemmeside.  Du skal også være velkommen til at kontakte mig for yderligere information.