Per Nikolaj Bukh

Rådgivning og konsulent-virksomhed

Jeg varetager løbende forskellige former for udviklings-, rådgivnings-, og forskningsopgaver. Der kan være mange måder at organisere sådanne opgaver på, spændende lige fra deltagelse i advisory boards og bestyrelsesarbejde over almindelige konsulentprojekter til deciderede kontraktforskningsprojekter.

Læs mere

Kurser og konferencer

Jeg holder ofte foredrag og indlæg i både private og offentlig virksomheder, på seminarer, gå-hjem-møder etc. og bidrager til efteruddannelseskurser og erhvervsrettede konferencer. Gennem årene har jeg holdt flere hundrede indlæg om de emner, som jeg forsker i, eller hvor jeg har særlige kompetencer f.eks. i brugen af bestemte ledelsesteknikker og -metoder.

Læs mere

Aktuelle arrangementer

Temadag om effektbaseret økonomistyring den 10. oktober 2019

Effektbaseret styring er fremtiden i den offentlige sektor, men hvad er det egentlig? Hvad er potentialet og hvad kræver det? Det vil vi sætte fokus på, når COK den den 10. oktober 2019 afholder temadag for ledere og specialister om effektbaseret økonomistyring. Alle, der interesserer sig for ledelse og styring kan deltage. Fokus er at skabe en ny og effektiv styring, så ambitiøse faglige mål kan nås samtidig med at budgetterne overholdes ved anvendelse af effektbaseret økonomistyring.
 

Konference om effekt- og værdibaserede styringsmodeller den 27. februar 2019

Deltag på COKs store konference på Koldingfjord Hotel den 27. februar 2019, vi præsenterer de vigtigste erfaringer med effektbaseret økonomistyring i den offentlige sektor i Danmark. Mød en række eksperter i økonomiske styring og hør deres erfaring fra kommuner, regioner og uddannelsessektoren. Hør om, hvad effektbaseret økonomistyring indebærer – og hvad det vil kunne betyde i din virksomhed.