Forside Nyheder Fremtidens Økonomistyring Publikationer Bøger Ledelseshåndbøger Forskningsområder Kurser & foredrag Rådgivning & Udvikling Curriculum Vitae Interviews Kontakt


Udskriv
 

Bøger

Strategi og styring med effekt


Per Nikolaj Bukh & Karina Skovvang Christensen
Jurist- og Økonomforbundets Forlag


Bogen udgives i december 2017

Bogens pris er xx DKK inkl. moms. For køb af bogen kontakt en boghandel eller bestil den ved at kontakte info@pnbukh.com.

 

 

I alle dele af den offentlige sektor er det centralt at diskutere effekt og nye styringsformer, der sætter fokus på, hvordan der skabes værdi for borgerne. Det gælder i særdeleshed regionerne, hvor værdibaseret sundhed præsenteres som det fremtidige styringsparadigme og i kommunerne, hvor effekt i stigende grad indgår i analyser, strategier og nye budgetmodeller. Bogen præsenterer elementerne i den ledelsesmæssige infrastruktur for fremtidens velfærdssamfund – og giver inspiration til arbejdet med effektbaseret strategi, ledelse og styring i alle dele af den offentlige sektor.

Kapitlerne i bogen er struktureret i fem temaer, der tilsammen giver et indblik i de mest centrale erfaringer med strategi, ledelse og styring i den offentlige sektor: 

  1. Fremtidens velfærdssamfund
  2. Evidens, mål og effekt
  3. Strategi og mål med effekt
  4. Fra dokumentation til datadrevne analyser
  5. Effektbaseret styring

Se mere på forlagets hjemmeside her.

Se indholdsfortegnelse og forord her. 

 

 

 

Pixart